Scule electrice pentru casa

Dupa parerea mea pe aceasta lume exista 2 tipuri de barbati. Cei care se pricep la treburile casei si cei care nu. Din pacate, eu fac parte din a doua categorie, dar intotdeuna pot sa invat, in schimb nu ma atrage aceasta arie. Bunicul meu in schimb stie sa faca aproape orice, de la treburi banale precum schimbatul becurilor pana la trebuie mai complicate precum repararea chiuvetei, taiatul ierbii si toate cele. Daca mi-ar fi placut sa stiu asa ceva? Cu siguranta. Din pacate, niciodata nu m-a atras aceasta parte, chiar daca bunicul meu a incercat intotdeauna sa ma invete. Este genul de treaba pentru ca esti sau nu facut.

Scule electrice pentru casa

De fiecare data cand mergeam la el ma uitam prin camara se vedeam cate chestii interesante are. O gramada de chei, scule si masinarii care sa ii faca viata mai usoara atunci cand lucra la anumite parti ale casei. Eram uimit cate avea si cate a reusit sa stranga. Unele chiar le cumparase, altele le primise cadou iar altele erau ramase de la alte rude de-ale lui si multe din ele sunt foarte scumpe. Sincer sa nu fiu nici nu stiu cum poate sa retina toata numele pentru fiecare cheie sau pentru fiecare unealta pe care o are.

Din ce mai tin minte pot sa spun ca avea o masina de tuns iarba foarte mare si foarte interesanta pentru ca avea o curte destul de mare si ii trebuia o masina puternica pentru a tunde toata iarba. Sincer, cred ca era singura masinarie pe care stiam sa o folosesc din camara lui. Mai era o chestie cu care mai taia din iarba, dar aceea avea lame si eram prea mic pentru a incerca, dar cred ca m-as fi descurcat si cu aceea acum. In rest, toate celelalte masinarii erau mult mai mari si complicate pentru mine atunci, cand eram mai mic. Acum nu stiu, as vrea sa invat pentru ca e bine sa stii astfel de treburi pentru cand te asezi la casa ta, dar daca nu imi place ceva eu nu pot sa invat.

masina de tuns iarba

Bineinteles, la el in camara puteti sa gasiti foarte multe scule electrice sau alte ustensile pentru gradina cum ar fi pulverizator, masina de cosit electrica, suflator de frunze, ciocan rotopercutor, polizoare unghiulare, foarte multe chei si chestii pe care sincer eu nu le cunosc. Cred ca e destul de geu sa ma apuc acum si sa invat la ce se folosesc acele lucruri, desi stiu ca ar fi un lucru bun. Probabil cand voi avea nevoie de cineva sa imi repare chiuveta sau orice altceva voi chema un specialist. Stiu ca un barbat ar trebui sa fie bun la toate in casa, dar se pare ca eu nu sunt acel tip si decat sa incerc sa par ceea ce nu sunt si sa stric mai mult prefer sa sun pe cineva care chiar stie ce face si care se ocupa cu asa ceva pentru a-mi repara diversele probleme pe care o sa le am la casa, pentru ca sunt inevitabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.