Scule de mana si echipamente de casa

Bucataria este uneori inima casei noastre. Suntem in ea in fiecare zi sau aproape in fiecare zi si preparam in ea cele mai delicioase preparate. Deci la final, petrecem foarte mult timp in ea, timp de calitate, cu familia sau cu prietenii. Cu alte cuvinte, trebuie sa ti se potriveasca mai ceva ca o manusa. Iar atunci cand vine vorba despre a monta mobila de bucatarie, unii prefera sa apeleze la profesionisti, altii sa o monteze chiar ei. Faci parte din ultima categorie? In acest caz, trebuie neaparat sa citesti acest articol unde vei afla care sunt echipamentele sau sculele de care ai nevoie pentru a monta o bucatarie mai ceva ca un profesionist.

Scule de mana si echipamente de casa

Instalarea pieselor de mobilier penteu bucatarie necesuta cele mai bune scule. Masina de insurubat cu acumulatori. Iata un produs mai mult decat indispensabil atunci cand vrei sa insurubezi sau sa desurubezi fara efort. Fiind cu acumulatori, ofera cea mai mare libertate de miscare, un lucru foarte de apreciat mai ales atunci cand ai mai multe lucruri de montat. Am putea spune chiar ca este cea mai folosita atunci cand vine vorba despre montarea mobilei de bucatarie. Deci sa detii 2, chiar nu reprezinta un lux.

Masina de insurubat cu acumulatori este alegerea ideala pentru un mobilier mai inalt, pentru un mobilier variat sau pentru diferite forme sau modele de suruburi.

MASINA DE INSURUBAT

Masina de insurubat la unghi, cu impact este si ea mai mult decat indispensabila. este cea mai buna alegere pentru zonele mai greu de accesat. Pe langa faptul ca este foarte usor de manevrat, este foarte lejera.

Fierastraul pentru decupat. Este cea mai utila alegere pentru a decupa blatul, locul pentru hota si pentru a defini amplasarea plitei si a chiuvetei.

Surubelinta. Ai nevoie de surubelnite plate sau de surubelnite in cruce, de diferite forme. Sunt cele mai bune pentru a monta piesele de mobilier de la bucatarie, sertarele, dar si pentru fixarea prizelor. Alege un set pentru a fi sigur ca ai la indemana toate modelele de care ai nevoie. Ciocanul. Este cel mai utila atunci cand ai cuie de batut. Pentru piesele mai fragile sau mai sensibile, poti folosi un ciocan de lemn sau unul din  plastic.

Clesti. Ai nevoie si de clesti pentru cuie, pentru sigurante, cu varf semi-rotund si asa mai departe. Mai ai nevoie si de un liniar, de un metru, de un echer, de un boloboc si de un creion, care te vor ajuta sa fixezi mobilierul la locul potrivit pentru un finisaj perfect, stabil si drept. Multipriz. Pentru ca niciodata nua vem destule prize in bucatarie pentru tot felul de echipamente sau gadgeturi, multipriza estea cea mai buna idee.

Aspiratoarele. Montarea unui mobilier de bucatarie necesita numeroase operatiuni de decupare si de facut gauri. Un lucru care genereaza foarte mult praf si mizerie sau resturi. Ai nevoie deci si de un aspirator pentru ca rezultatul sa fie mai mult decat impecabil inca de la inceput.

Daca doriti sa cumparati si alte unelte pentru casa, va recomandam magazinul online ExpertScule.ro. Daca aveti intrebari pentru acestia, ii puteti contacta folosind formularul de contact de pe site-ul respectiv, sau prin telefon la “0786 703 665”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.