Seriale pe care nu trebuie sa le ratezi

Sezonul doi « The Walking Dead » a ajuns la sfarsit… cel putin pana in Octombrie cand va incepe un nou sezon. Un lucru este sigur- Rick si amicii sai zombie ne vor lipsi cu siguranta. Dar cei care iubesc serialele nu trebuie sa se ingrijoreze. Le propunem cateva tituluri de seriale cu care sa isi ocupe timpul in fata televizorului sau calculatorului.

Seriale pe care nu trebuie sa le ratezi

Empire sau hip-hop pana in maduva oaselor. Noul serial despre care vorbeste toata lumea este Empire, un serial nou, un music hall care apartine canalului Fox. Printre cei care apar in serial se numara si Mary J Blige, Rita Ora sau Naomi Campbell. Bloodline, mistere in serie. O drama plina de secrete in care il vei putea regasi si pe Kyle Chandler. Un serial cu care Netflix isi consolideaza reputatia solida in ceea ce priveste crearea de cele mai bune seriale. O reputatie confirmata si de « House of cards » sau « Orange is the new black ».

seriale

Last man on earth. Vrei sa razi la o comedie foarte buna? Iata un serial post-apocaliptic in care se urmareste viata de zi cu zi a lui Phil, care este convins ca este unicul supravietuitor al unui virus. Dar in ziua in care intalneste o femeie lucrurile se schimba. Game of Thrones a revenit in forta. Sa nu uitam de clasicii in materie de seriale. Sezonul 5 al vechiului nostru prieten « Game of Thrones » se anunta a fi foarte interesant si deja putem paria ca vor aparea cativa morti.

Daredevil, un nou erou. Un alt serial nou si interesant, o adaptare dupa celebrul film « Daredevil ». Sa speram ca Charlie Cox te va face sa uiti repde de zombie si ca te captiva la fel de mult. Care va deveni preferatul tau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.