Forever – un serial plin de mister

Recent am descoperit un nou serial care m-a fascinat complet. Am citit prima oara despre el si se spune ca este un serial drama, iar mie personal nu imi plac filmele sau serialele din aceasta categorie de aceea l-am evitat la inceput. Pana la urma am decis sa ma uit la primul episod pentru ca auzisem cuvinte de lauda despre el si trebuie sa va cu ochii mei daca merita sau. Astfel, m-am uitat la primul episod din serialul Forever, un serial care il are ca actor principal pe un renumit medic legist din New York pe numele lui Henry Morgan(Ioan Gruffudd).

Forever – un serial plin de mister

De unde vine misterul? Ei bine, Henry Morgan are un secret pe care doar copilul lui il stie, si anume Abe(Judd Hirsch), care il ajuta mereu cand da de greu. Ei bine, secretul este ca doctorul Henry Morgan nu moare. Avand peste 200 de ani, a incercat diverse metode prin care sa isi puna capat zilelor, dar de fiecare data cand “moare” acesta se trezeste intr-un lac din New York gol pusca. Aici intervine Abe pentru a il ajuta de fiecare data sa iasa de acolo si sa il duca acasa.

Forever

Henry a murit pentru prima oara la 35 de ani iar de atunci de fiecare data cand cineva incearca sa il omoare acesta revine cu aceeasi infatisare, neimbatranind deloc. Experienta lui si faptul ca si-a dedicat aproape toata viata pentru a isi rezolva aceata “problema” ii ajuta pe cei de la New York Police Department sa desluseasca mai multe crime bizare. Marea majoritate dintre ele sunt rezolvate de Henry, care chiar daca are doar rolul unui medict legist, ajuta cu experienta lui si cu faptul ca a invatat atat de multe in cei 200 de ani de existenta incat marea majoritate a crimelor i se par un deja-vu. Serialul a debutat in luna septembrie si pana acum are doar 10 episoade, deci nu e greu de recuperat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.