Serialul “Sex and the city” se va intoarce in curand?

Candance Bushnell, autoarea celebrului Sex and the city, lucreaza la un nou opus, in acelasi spirit ca si opera care a facut-o celebra. O veste foarte buna pentru toti fanii, carora replicile minunatelor Smantha, Miranda, Charlotte si Carrie, le-au lipsit cu desavarsire.

Serialul “Sex and the city” se va intoarce in curand?

Deci daca si tie, carisma si umorul lui Carrie, Samantha sau Miranda iti lipsesc foarte tare, tot mai mult, acest lucru sau aceasta veste buna te va incanta cu siguranta. Candance Bushnell, autoarea Sex and the city va scoate pe piata o noua opera in acelasi stil cu celebrul serial.

sex and the city

Sex and the city se reintoarce deja, dar de data aceasta cu eroine mai batrane. Is There Still Sex And The City? este noul serial care se va interesa cu privire la viata personajelor de peste 50 de ani. Vom regasi din nou aici o gasca de prietene care, la fel ca si Carrie, Miranda, Charlotte si Samantha, vor evolua la Manhattan in cautarea unor nou experiente, atat amoroase, cat si profesionale sau senzoriale. Intervievata de catre Deadline, Candance Bushnell a tinut sa precizeze ca noua sa opera, isi doreste sa puna in lumina faptul ca viata este frumoasa si la 50 sau la 60 de ani, fara tabu sau artificii.

Cu alte cuvinte, personajele de neuitat, Carrie, Samantha, Miranda sau Charlotte vor trebui deci sa lase loc unor noi personaje, toate de peste 50 de ani si vor trebui sa faca fata unor probleme tipice generatiei lor, precum divortul, schimbarea aparentei fizice, dar si teama de a imbatrani. Prietenia va fi deci motto-ul principal al serialului, dar si iubirea sau sexul. Deci la intrebarea Is There Still Sex And The City?, producatorii si realizatorii au raspuns fara a mai sta pe ganduri Da!

Deci la 20 de ani aproape de la debutul sau, celebrul serial isi anunta reintoarecerea pentru 6 august. Ai pregatit popcornul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.