Silicon Valley

Astazi vreau sa va spun despre un nou serial pe care il urmaresc. Acesta se numeste Silicon Valley si, bineinteles, are legatura cu zona celor mai mari companii de IT. In acest serial este vorba despre cativa tineri care se chinuie sa creeze aplicatii si sa devina bogati, deci este vorba despre IT si startup-uri. E destul de interesant pentru ca reflecta realitate, si anume aceea ca toata lumea din Silicon Valley incearca sa faca un startup de succes, sa castige milioane si sa o reputatie buna in lumea celor mai mari granzi din IT.

Silicon Valley – serial despre startup-uri

Serialul are momentan un sezon, fiind unul nou, cu doar 8 episoade de 30 de minute, in medie. Sezonul 2 este programat pentru 2015 si cu siguranta va fi unul destul de interesant. In primele episoade mai multe tineri pasionati de IT stau intr-o casa, numita “incubator” si incearca sa dezvolte diverse aplicatii pentru a ajunge de succes. Unul dinte ei creaza un instrument de compresie pentru muzica, dar nici nu isi da seama ce a facut.

Silicon Valley

Acesta primeste o oferta de 10 milioane de dolari pentru aplicatie sau de 200.000 de dolari pentru 5% din companie. Alege sa pastreze 95% din companie si participa la diverse concursuri pentru startup-uri, unde castiga premiul cel mare dupa ce echipa lui trece prin multe aventuri interesante care il formeaza. Acesta, cu o noapte inainte de marea finala, a sters tot programul si l-a rescris dupa o idee venita intr-o seara. Se pare ca acea idee a fost una revolutionara, depasind programul pe care il avea atunci si orice altceva existent pe piata, castigand concursul si o gramada de reputatie.

Sunt curios ce se va intampla in sezonul urmator, cum se va dezvolta afacerea lui si cati bani va ajunge sa castige. Daca sunteti pasionati de IT, cu siguranta o sa vreti sa vedeti Silicon Valley, un serial genial.

2 Comments

    • Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.