Smartphone ieftin si bun

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece in toate domeniile. Spre exemplu smartphone-uri noi care s-au lansat recent cum ar fi OnePlus One, iPhone 6 sau multe altele au ajuns sa aiba specificatii mai bune decat calculatoarele pe care multi dintre noi le avem acasa sau pe care le-am avut pana acum cativa ani. Un exemplu concret ar fi memoria RAM pe care o detine OnePlus One, si anume 3GB RAM, in conditiile in care desktop-ul meu vechi avea doar 512 MB de RAM. Nici macar nu putem sa vorbim de GB. Daca asta nu va demonstreaza ca tehnologia avanseaza cu pasi repezi, nu stiu ce altceva o poate face.

Smartphone ieftin si bun

In schimb, odata cu tehnologia si preturi cresc foarte mult si nu toti ne permitem astfel de telefoane inteligente. Din fericire pentru noi, marile companii se gandesc si la acest aspect si pe langa telefoanele de top, mai lanseaza si telefoane cu specificatii un pic mai “low”, dar cu preturi promotionale si pentru toate buzunarele. Un exemplu foarte bun in acest sens este telefonul nexus 5 facut de cei de la Google care s-a vandut foarte bine. Are un pret foarte bun si specificatii care inca il plaseaza intr-un top alaturi de iPhone 5S sau HTC One M7.

Samsung Galaxy S6

Probabil ar trebui sa va uitati si peste cateva anunturi de vanzare samsung galaxy s4 pentru ca si aceste este un telefon foarte bun si inca este in trend. Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie lansat in acest an, urmand sa fie anuntat la urmatorea conferinta de IT de la Barcelona. Daca totusi vreti sa faceti un upgrade serios ati putea sa va ganditi si la telefonul samsung galaxy s5 care este mult mai nou si mai performant, dar are si un pret ceva mai ridicat fata de fratele sau mai mic, S4. Toate aceste 3 telefoane despre care v-am vorbit sunt telefoane de top care inca sunt la mare cautare. Trebuie doar sa alegeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.