Soft restaurant – solutia GeniusPos

Plecand de la premisa ca intr-un restaurant sunt importante organizarea si ordinea, GENIUS SOFTWARE SRL a sarit in ajutorul tuturor restaurantelor, teraselor si barurilor. Ce reprezinta GENIUS SOFTWARE SRL? Genius Software reprezinta o echipa de profesionisti ce au ca principal domeniu de activitate dezvoltarea si implementarea sistemelor de vanzare pentru bar restaurante, web design, dezvoltare de solutii software pentru gestionarea nevoilor personalizate ale utilizatorilor. Toate proiectele sunt efectuate în conformitate cu cele mai recente tendinte globale, folosind cele mai moderne instrumente si tehnologii pentru a produce.

Soft restaurant – solutia GeniusPos

Programul realizat de cei de la Genius Pos poate fi foarte util, ajutandu-ne in gestiune. Astfel putem gestiona mai usor stocurile, retetele si inventarele de produse.
Soft-ul permite aranjarea meselor in functie de locatia clientului, fiind foarte usor de monitorizat comenzile. Exista si posibilitatea de preluare wireless a comenzilor. Se ofera si posibilitatea incasarii totale sau partiale, in functie de modul de plata.
Soft-ul este stabil si foarte bine optimizat, iar platforma este prietenoasa si usor accesibila chiar si cuiva fara experienta. Unul dintre avantajele soft-ului celor de la Genius Pos este posibilitatea generarii de rapoarte online, pe laptop, pc sau chiar pe telefonul mobil.

soft-restaurant

Preturile, pentru soft-ul de gestiune, pornesc de la 99 euro si se ofera posibilitatea de testare gratuita timp de 30 de zile. De asemenea, clientii beneficiaza si de instalare si instruire gratuita, iar in cazul aparitiei oricarei neplaceri se ofera si suport tehnic pe baza de abonament lunar, pretul acestui abonament fiind de 10 euro lunar. Costurile nu sunt deloc ridicate daca stam sa ne gandim la toate avantajele si posibilitatile pe care ni le ofera soft-ul celor de la Genius Pos.

Este un soft foarte interesant si practic, iti poti controla afacerea de oriunde cu ajutorul propriului telefonului mobil, fara prea mari eforturi sau cunostinte. Este programul perfect conceput nevoilor detinatorilor de restaurante sau alte intreprinderi de nisa. Soft-ul se prezinta a fi util, atat intreprinzatorilor mici si mijlocii, cat si intreprinzatorilor mari. Pe site-ul geniuspos.ro regasim si un portofoliu de clienti, utilizatori activi ai soft-ului, si o sumedenie de recenzii pentru soft-ul dedicat restaurantelor, teraselor, fast-food-urilor sau cafenelelor.

Daca doriti sa ii contactati pe cei de la Genius Pos in legatura cu produsul pe care il ofera, diverse intrebari despre functiile si functionalitatea acestuia o puteti face prin telefon la +4 0773 884 673 sau cu ajutorul formularului online de pe site-ul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.