Televizoarele iti permit luxul de a vedea ceva frumos. Ce diagonale au pe Badabum.ro?

Televizoarele sunt produse care se folosesc si pentru consumul de televiziune, dar si pentru a juca jocuri, pentru a face sharing cu telefoanele mobile, si pentru a vedea la o calitate mai buna filmele de pe laptop, prin conectarea laptopului la televizor prin cabluri specifice, poate chiar HDMI. Acum, televizoarele sunt ieftine, au pretul din ce in ce mai bun, si nu este vorba de cele cu tub, ci de plasme, de televizoare cu LED, de televizoare cu diagonala de 82 cm dar cu grosimea foarte mica, si asa mai departe.

Plasmele se aleg dupa diagonala, functii si alte specificatii, dar in primul rand dupa brand!

Plasmele sunt televizoarele cu LED sau televizoare OLED care permit diagonale mari, si functii multiple. Ele sunt mai noi, mai vechi, sunt din ce in ce mai mult de tip Smart TV. Televizoarele ieftine nu mai inseamna televizoare care se strica repede, ci produse rezistente, eficiente si care ofera o calitate extraordinara a imaginii.

Marcile conteaza foarte mult, pentru ca odata ce ai avut un LG, spre exemplu, vei tine sa il inlocuiesti la momentul potrivit tot cu un LG (la momentul potrivit, adica atunci cand se deterioreaza ), sau sa cumperi tot un LG cand mai ai nevoie de inca unul, pentru alta camera, sau pe care sa il duci la tara. Iata cele mai importante marci pe care le poti gasi la Badabum.ro la ora actuala:

  • LG – calitatea este garantata, Life’s Good
  • Panasonic – prezinta anumite modele de televizoare care merita atentie
  • Philips – sunt clasici dar moderni totodata
  • Samsung – calitatea este emanata din toate televizoarele
  • Sony – maestri in produse electronice

Televizorul vine intr-o cutie acasa la diagonala si de la marca dorita numai daca il comanzi din online

In ziua de azi, televizorul iti poate fi livrat ca pizza. Exact asa cum vrei, exact la usa casei tale, ambalat frumos intr-o cutie si numai bun de savurat. Totul multumita magazinelor online care comercializeaza televizoare. Badabum.ro este un retailer online ce vinde atatea lucruri, incat nu are cum sa nu prezinte cele mai cautate si bune televizoare la un pret acesibil.

Pe Badabum.ro, se pot alege televizoarele in functie de tehnologie (LED – majoritatea sunt televizoare LED, OLED si SUHD). Un alt criteriu de alegere este, bineinteles, diagonala ecranului, care rareori mai este sub 80 de cm, multe sunt televizoare de 80 cm, de 81cm sau de 82 cm diagonala.

Multe sunt si televizoarele cu 82 cm diagonala, si revenim la televizoarele de 81 cm pentru a sublinia ca aceste diagonale sunt cele mai solicitate, cele mai vandute la nivel general.

Rezolutia imaginii Full HD, HD Ready sau ultra HD (4k), varianta 3D, varianta Smart TV sau conexiunea de retea LANPort sau Wireless explica pana la urma tot ce trebuie sa stii de televizoare, Badabum.ro iti infatiseaza caracteristicile la nivel de criterii de alegere.

Televizoarele la preturi bune se gasesc cu siguranta pe Badabum.ro! Comanda unul, pana iti ajunge acasa te gandesti unde si cum sa il pui in camera. Pana te hotarasti, a si ajuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.