Tester auto in voie cu Rent a Car

Cei care nu sunt soferi innascuti se plang adesea ca le este foarte greu sa conduca o alta masina, decat cea pe care au facut scoala de soferi. Se obisnuiesc asa de mult cu comenzile si felul de a fi al unei marci, incat le este frica sa conduca altceva.

Sa presupunem ca aveti permisul de un an si tocmai ati strans cu sacrificii bani de masina. Sotia spune o marca, tu spui alta si asa aveti dispute conjugale inainte de achizitie. Le puteti evita cu intelepciune si puteti sa va si plimbati in timp ce testati ce marca de masina v-ar veni ca o manusa. Presupun ca va ghidati si dupa numarul de persoane din familie si dupa scopul achizitiei: masina buna la toate, masina de facut trasee montane sau piesa de lux, iar cu ajutorul furnizorului de servicii Rent a Car Bucuresti le puteti testa in voie: prin aglomeratia orasului si in afara acestuia, la drum drept, pe autostrada sau pe drum cu serpentine si denivelari.

Puteti compara consumul de combustibil la suta de kilometri, daca reusiti sa stapaniti masina sau este mult prea nervoasa pentru stilul dumneavoastra prudent de sofat. Si capacitatea portbagajului se poate verifica in voie ca sa stiti exact cum stati. Niciun tester auto nu poate fi la fel de complex ca inchirierea acesteia pe o perioada data sa-i monitorizati comportamentul in functie de circumstante.

Un alt secret consta in faptul ca avand posibilitatea sa conduceti masini cu reviziile si reparatiile la zi, veti putea descoperi rapid o defectiune su disfunctie la masina de aceeasi marca pe care intentionati sa o cumparati, fiindca veti dobandi abilitate tehnica. Nu veti fi potentiali cumparatori usor de pacalit!

Iata ce Rent a Car Bucuresti va ajuta sa rezolvati urmatoarele probleme:
-sa plecati in conditii decente in concediu si sa nu depindeti de nimeni in ceea ce priveste trasportul
-sa picati de acord in ceea ce priveste marca masinii voastre ce urmeaza sa fie cumparata
-sa puteti face diferenta intre o masina foarte bine intretinuta si una “pregatita urgent pentru vanzare”
-sa nu uitati sa sofati inainte de a va lua propria masina si sa fiti nevoiti sa platiti alte lectii de conducere.
-sa fiti soferi responsabili, pentru ca atat conditiile de inchiriere, cat si contractual sunt severe.

Este de asemenea util de stiut ca in locatiile din capitala livrarea masinii este 100% gratuita si in caz de urgente, veti fi deja un client vechi, care va beneficia de bonusuri si va sti sa se orienteze, desi site-ul este mai mult decat prietenos cu orice vizitator.

Sigur, daca te numeri printre oamenii curiosi de tot ceea ce misca in jurul lor, poti testa pe rand toate masinile din dotare, chiar si pe cele la care, din pacate, nu vei avea acces niciodata!
Vei spune ca testerul costa, dar naivitatea si nestiinta ar fi mult mai scumpe, te asigur de asta! Mai bine sa ai experienta cu viitoarea ta masina, decat sa constati cu durere ca ai cumparat-o degeaba, fiindca nu va intelegeti deloc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.