The Big Bang Theory – un serial super amuzant

Cum in ultima perioada am avut mai mult timp liber, mi-am rezervat cateva clipe pentru seriale. Sunt un mare fan al serialelor de actiune de genul Prison Break, Chuck dar imi plac foarte mult si serialele care ma fac sa rad, cum ar fi Two and a Half Men sau The Big Bang Theory. Astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre TBBT(prescutarea de la The Big Bang Theory). Serialul a debutat in 2007, deci e destul de vechi, dar avand in vedere ca inca se monteaza episoade si sezoane noi asta inseamna ca inca se bucura de succes.

The Big Bang Theory – un serial super amuzant

Pe data de 22 septembrie anul acesta a avut loc debutul sezonului cu numarul 8. Sezoanele au in medie cam 23-24 de episoade si fiecare are in jur de 20 si ceva de minute, ceea ce e destul cat sa te faca sa razi si nu prea mult incat sa te plictisesti. Fiecare episod este in continuarea celui din urma. Pe mine unul ma enerveaza destul de tare serialele care trateaza o tema diferita in fiecare episod, neavand nici un fir narativ. Spre norocul meu acesta nu se incadreaza in acest tip.

The Big Bang Theory

Acum, sa va spun cate ceva despre serial. In principal este vorba de 4 barbati destul de destepti, toti lucrand la o universitate de renume, fiecare intr-un domeniu diferit. Sunt genul de “tocilari” care nu prea au avut contact cu femeile, fiind foarte introvertiti. Totul devine extrem de amuzant atunci cand acestia incearca sa agate dar se lovesc de nenumarate refuzuri din privinta faptului ca sunt in genul “geek”. Cred ca ati auzit de personajul Sheldon, care este unul dintre cei mai amuzanti din toate serialele, avand o idee inedita despre viata. Respecta cu strictete orice regula, nu iese din zona lui de comfort, dar ajunge in finala sa aiba si el o prietena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.