The Conjuring – un film horror

Probabil toti avem momente cand simtim nevoie sa ne uitam la un film horror, momente cand vrem sa vedem ceva misterios si care sa ne inspaimante. Atunci, te apuci sa cauti pe internet un film horror, dar cum sunt atat de multe nu prea stii ce sa cauti si ce film sa alegi.

Eu cand aleg un film caut in topurile din categoria respectiva si recomandarile oamenilor. Zilele trecute am ales sa ma uit la The Conjuring, un film cu adevarat inspaimantator, fiind pentru mine cel mai horror film pe care l-am vazut pana acum. Motivul pentru care filmul te sperie foarte mult povestea care tinde a fi reala si te poti gandi ca se poate intampla asta oricui.

The Conjuring – poti sa te uiti?

Filmul este facut in asa fel incat sa credem ca cea ce s-a relatat s-a intamplat in viata reala, iar din acest motiv este un film de groaza atat de reusit. La inceput ni se prezinta, povestea familiei Warren, care se pare ca sunt niste demonologi foarte priceputi. Acestea investigau cazurile paranormale si ii ajutau pe oameni sa scape de problema.

The Conjuring
O familie cu 5 copii s-a mutat intr-o casa noua, iar din acel moment totul a inceput sa fie ciudat pentru ei. Auzeau sunete prin casa, pasi, usi deschizandu-se si multe alte lucruri din aceastea. Dupa ce lucrurile s-au inrautatit, familia respectiva au apelat la cei 2 demonologi din familia Warren, iar din acest moment totul devine mai interesant, familia afland motivul pentru care se intampla lucruri ciudate in casa lor si ce evenimente au avut loc in acea casa inainte de a se muta ei.

Filmul a aparut in Romania pe 9 august 2013 si il consider un film horror foarte reusit care sigur te va inspaimanta. Are 17 premii castigate si inca 15 nominalizari pentru premii importanta, asta aratand ca este un film bun si merita vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.