The Crew va fi disponibil in Open Beta

Cei de la Ubisoft au fost destul de ocupati in ultima perioada cu lansarea jocurilor. Pe langa Assassin’s Creed Unity vad ca au revenit cu noi detalii si despre The Crew, cel mai interesant joc cu masini de ceva vreme incoace. Se pare ca jocul va fi disponibil in curand in Open Beta, ceea ce inseamna ca toata lumea va putea se joace. Dupa mai multe versiune beta bazate doar pe invitatie acum intram in Open Beta, dar doar pentru persoanele care au console next-gen. Jocul va fi disponibil doar pe PS4 si pe XBOX ONE pentru moment. Din cate am inteles se va lansa si pe PC, sper sa nu se razgandeasca mai tarziu.

The Crew intra in Open Beta

Jocul nu va fi complet deblocat, ceea ce mi se pare normal. Vor fi doar 2 sectiuni de harta din 5 si anume East Cost si Midwest. Tot 2 categorii din 5 de masini vor fi deblocate si anume Dirt si Street. Harta este imensa, avand peste 10.000 de kilometrii si o gramada de tipuri de masini care se pot modifica in functie de drum sau de actiunea pe care o faceti. Spre exemplu, fugiti de politie si iesiti de pe strada normala. Atunci puteti sa va modificati masina si sa o puneti pe modul dirt pentru a avea un avantaj fata de politie.

The Crew

Jocul este foarte real si are o grafica impecabila, cel putin asa s-a facut pe trailerul oficial de la E3 de anul trecut. Au trecut aproape 2 ani de cand acest joc a fost anuntat si eu nu mai am rabdare. Cei cu console next-gen se vor bucura de le mai repede decat noi, cei care il asteptam pe PC. Au fost oferte foarte bune de acest Black Friday unde puteati cumpara o consola PS4 chiar cu 1.000 de lei. Sper ca ati profitat de aceste oferte pentru ca in curand vor aparea multe jocuri interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.