Despre “The Following”, sezonul 3

Fanii fostului agent FBI, Ryan Hardy, dar si ai psihopatului diabolic Joe Carroll pot sa sara in sus de bucurie. Sezonul 3 al faimosului serial a aparut!

Despre “The Following”, sezonul 3

Dupa un sezon 2 putin cam rasuflat, cu ideile cam epuizate, care a lasat fanii putin cam nesatisfacuti dupa finalul fiecarui episod, serialul The Following vine cu un nou sezon. Un nou sezon care apare totusi dupa un final de sezon 2 putin cam intens. Ryan Hardy a reusit in sfarsit sa isi opreasca inamicul, pe Joe Carroll iar noul sezon ne da intalnire in viitor.

Se va face un salt in timp, un salt care le va permite personajelor sa se regaseasca. Se vor intalni mai intai la o nunta (cea a Ginei Mendez) intr-o scena foarte simpatica.

the following

In primele doua sezoane ale serialului, nu am putut spune despre Ryan Hardy ca este cel mai fericit personaj. Dar se pare ca in noul sezon isi va regasi zambetul datorita unei noi femei care este interpretata de Zuleikha Robinson. Ryan ajunge in sfarsit la concluzia ca ii merge bine, ca a terminat-o in sfarsit cu Joe si ca isi poate deschide sufletul in fata unei femei.

Un triunghi amoros pentru Mike si Max. Dar iubirea nu va fi prezenta pentru toate personajele in noul sezon. Max, nepoata lui Hardy si Mike nu vor forma un cuplu in ciuda sarutului lor. Shawn a dezvaluit ca personajul sau a lut decizia sa plece si Max a trecut la altceva si la un nou iubit. Dar asta nu inseamna ca nu mai au sentimente unii pentru altii.

Chiar daca Joe Carroll a ajuns la inchisoare, in finala sezonului 2, acesta mai apare inca si in sezonul 3. Mai este implicat in poveste chiar daca nu mai este amenintarea principala. In noul sezon Ryan va trebui sa infrunte si alti raufacatori. In sezonul 3 Ryan si Mike vor avea parte de o confruntare teribila. Si vor lucra mai mult ca niciodata in acest nou sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.