The Last Man On Earth

Daca mi-ati urmarit blogul deja stiti ca sunt un mare fan al serialelor. Cred ca pana acum am terminat peste 15 seriale si acum ma mai uit la alte 20, seriale atat mai vechi aparute acum 5-7 ani dar si seriale noi care au aparut chiar in 2015. De-a lungul timpului v-am mai povestit despre cateva seriale la care m-am uitat sau la care inca ma uit. Astazi vreau sa va vorbesc despre un alt serial nou, aparut in prima zi de primavara din acest an. The Last Man On Earth este un serial marca FOX care a debutat in America pe data de 1 martie cu doua episoade, urmand ca pentru urmatoarele luni sa apara saptamanal un nou episod.

The Last Man On Earth – un serial nou

Cum sunt un mare fan al serialelor, in special ale celor de comedie, am vazut The Last Man On Earth imediat cum a aparut si sincer sa fiu mi-a placut. Cred ca va dati seama despre ce e vorba din titlu. Phil este singurul barbat care a supravietuit “virusului” si pentru cateva luni a crezut ca este singurul om de pe Pamant. A strabatut toate statele din America in lung si-n lat cautand un alt supravietuitor si in acest timp a lasat pe peste tot mesaje cum ca daca cineva traieste, il poate gasi pe Phil in Tucson.

The Last Man On Earth

Pentru cateva saptamani acesta se distreaza si face tot ce nu putea sa faca inainte din cauza banilor. Traieste intr-o vila superba pe care nu a dat nici un ban. Mananca doar fineturi si bea vin de 10.000 de dolari. Nu respecta regulile, nu plateste pe nimic, totul pare perfect. Pana ajunge sa isi dea seama ca omul mai are si nevoi trupesti si de alte persoane. Norocul lui este ca mai exista o persoana care a reusit sa supravietuiasca si este si o femeie! Daca vrei sa vezi aventurile celor doi pe Pamant, iti recomand sa urmaresti The Last Man On Earth!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.