Tipuri de masaj – avantaje si beneficii Masaj Artemis

Daca pana in prezent nu ai descoperit masajul si diferitele tehnici de masaj practicate a venit vremea sa o faci. Nenumaratele tipuri de masaj existente contribuie la intarirea organsimului si reduc problemele de articulatii sau cu muschii. Cele mai cunoscute tipuri de masaje sunt cele de relaxare, anticelulitice si terapeutice insa mai exista si alte tipuri: shiatsu, californian, suedez si aromaterapeutic.

Masajul de relaxare este cel care imbina de minune utilul cu placutul. Specialistul efectueaza miscari ferme pe tot corpul cu scopul de a crea o stare de confort si de relaxare. Stresul este eliminat complet. Masajul de relaxare contribuie la stimularea circulatiei sanguine si are efecte benefice asupra sistemului nervos si digestiv.

Tipuri de masaj – avantaje si beneficii

Masajul anticelulitic este un tip de masaj efectuat local cu ajutorul unor creme si geluri anticelulitice ce au rolul de a stimula circulatia limfatica in zonele corpului care au fost afectate de celulita. Rezultatele sunt rapide si vizibile.

Masajul terapeutic completeaza masajul de relaxare, reprezinta o forma mai complexa a acestuia. Locurile dureroase sunt masate unifrom. De-a lungul anilor masajul terapeutic s-a dezvoltat enorm devenind o veritabila stiinta, o sursa de binefacere pentru intregul organism. Toate aceste beneficii si acest tip ce masaj se poate gasi si la salonul Artemis, unde aveti parte de masaj erotic la un salon renumit din Bucuresti. Masaj Artemis sunt un salon vechi in acest domeniu, cu multa experienta si staff profesionist.

Cei de la Masaj Artemis, ofera, prin intermediul unui masaj erotic, si multe dintre tipuri de masaje expuse mai jos, acestea avand asemanari, dar si deosebiri. Totusi, beneficiile sunt destul de asemanatoare, de aceea va recomandam acest salon de masaj din Bucuresit.

Masaj erotic

Masajul shiatsu este de origine japoneza. Permite tratarea zonelor dureroase datorita unei simple presiuni a degetelor asupra anumitor parti ale corpului. Masajul shiatsu permite eliberarea tensiunilor, reechilibrarea energiei si alungarea stresului.

Masajul thailandez. Masajul thailandez se practica pe o saltea asezata pe sol si este compus din intinderi, torsiuni si tehnici de petrisaj a fiecarei zone corporale in parte. Pentru asta, tehnicianul isi foloseste propria greutate corporala, mainile, antebratele si picioarele. Masajul thailandez permite reechilibrarea organismului si eliberarea de emotiile negative.

masaj

Masajul californian. Masajul californian este realizat cu ajutorul unor uleiuri de masaj sau uleiuri esentiale. Realizat cu ajutorul unor miscari blande, masajul californian este un masaj relaxant, ideal pentru persoanele stresate si tensionate. Este eficient si pentru eliminarea unor dureri cronice si musculare.

Masajul suedez. Masajul suedez a fost creat in secolul 19 de catre medical suedez Per Henrik Ling, creatorul celebrei gimnastici suedeze. Masajul suedez este un tip de masaj dinamizant si relaxant totodata.

Masajul aromaterapeutic. Aromaterapia foloseste extractul aromatic din plante pentru a preveni sau trata anumite boli. Datorita unor tehnici aplicate cu ajutorul uleiurilor esentiale, acest masaj ofera beneficii si asupra pielii nu doar asupra organismului.

Acum ca ai aflat care sunt diferitele tipuri de masaj si beneficiile acestora ramane doar sa il alegi pe cel potrivit tie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.