Tipuri de masti de fata

Poluarea, oboseala si schimbarile de temperatura fac parte din categoria factorilor ce pun pielea la grea incercare in fiecare zi. Rezultatul – un ten tern, lipsit de viata si de stralucire. Cea mai buna solutie? Sa mizezi pe diferite tipuri de masti de fata pentru a te bucura de o piele sublimata in doar cateva minute.

Tipuri de masti de fata

Chiar daca respecti regula de aur – demachiere, curatare si hidratare zilnica, acest lucru nu este de ajuns pentru o piele supla si radioasa. Ai nevoie de un “shot” de activi adus prin intermediul mastilor.

Dar cum fiecare tip de ten are nevoile sale in functie de varsta, tip, antotimpuri sau imperfectiuni, iata cate sunt tipurile de masti de fata pe care trebuie sa mizezi.

sfaturi pentru ten

O masca cu efect detox, pe baza de carbune este alegerea ideala pentru persoanele care sunt expuse la poluare, deoarece vine cu un plus de prospetime si pentru stralucire.

Tipurile de ten gras ar trebui sa privilegieze mastile cu formule purifiante pentru a limita excesul de sebum si pentru a destupa porii.

Daca ai un tem mixt, poti miza fara probleme pe tehnica multimasking, adica pe aplicare de diferite tipuri de masti in zone diferite ale fetei.

Iar pielea sensibila si uscata are nevoie de un tip de masca mai blanda, cu cei mai hranitori activi, hidratanti si calmanti.

Care sunt insa cele mai bune tipuri de masti de fata?

  • masca cu efect de lifting, care va estompa semnele inaintarii in varsta dupa doar cateva aplicari.
  • masca exfolianta care va elimina celulele moarte si alte imperfectiuni.
  • masca stimulatoare care va stimula capilarele de la suprafata pielii si care va favoriza hranirea tesuturilor.
  • masca hidratanta care va crea o bariera de protectie la nivelul fetei si care va estompa ridurile.
  • masca modelatoare care va elimina celulele moarte superficiale si va activa si accelera in acelasi timp reinnoirea celulara.
  • masca pentru un plus de fermitate, care va provoca o tensiune la nivelul tesuturilor pentru ca acestea sa devina mai ferme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.