Top 5 cele mai bune produse pentru protectia telefonului

Daca ti-a achizitionat un telefon de ultima generatie, urmatorul pas pe care ar trebui sa il faci ar fi urmatorul – sa te gandesti sa achizitionezi cele mai bune produse pentru protectia sa. Acesta ar trebui sa fie cat mai etans si mai rezistent.

Care sunt deci cele mai bune produse atunci cand vorbim despre protectia telefonului? Cum iti poti proteja telefonul de zgarieturi, de caderi, de socuri sau de contactul cu apa?

Foliile de protectie. Foliile de protectie. Sunt cele mai bune pentru protejarea ecranului telefonului de zgarieturi. Dar sunt ideale pentru a –l proteja si contra prafului, a nisipului, de umiditate sau de socul cauzat de anumite obiecte. Cele mai bune folii de protectie nu vor lasa amprentele sau praful sa apara pe ecranul telefonului. Este cel mai economic produs si reprezinta o protectie minima pentru telefon. Dar exista folii de protectie de sticla securizata care sunt din ce in ce mai populare.

Cand vine vorba de magazine care vand folii de protectie de calitate, Smart Protection este una dintre cele mai bune pe acest segment. La ei pe site o sa gasiti diverse modele de folii, atat de plastic cat si din sticla (renumitele tempered glass) pentru foarte multe modele de smartphone-uri, dar si pentru laptop-uri, smartwatch-uri, tablete sau alte produse diverse cum ar fi aparate foto, aparate video si multe altele.

Folii protectie iPhone 6s

Folie Telefoane – Smart Protection

Dupa cum am spus, o sa gasiti pe magazinul lor online folii de protectie pentru mai toate telefoanele mobile de actualitate, de la Iphone, Samsung, LG, HTC pana la Huawei sau Xiaomi. Puteti sa ii incercati cu incredere, mai ales ca folia unui telefon este, dupa parerea mea, cea mai importanta si mai buna solutie pentru a proteja ecranul telefonului. Chiar daca sunteti o persoana grijulie si nu credeti ca o sa scapati telefonul vreodata, eu totusi recomand sa aveti o folie, pentru niciodata nu stiti cum se intampla un astfel de incident.

Husa anti-soc. Este o solutie excelenta pentru ca telefonul sa devina mult mai rezistent. Unele dintre ele sunt transparente deci si foarte discrete. Altele sunt mai groase si mai impozante. Totul depinde de nivelul de protectie de care ai nevoie.

Husa impermeabila. Este cea mai buna solutie pentru a-ti proteja telefonul contra intemperiilor, a socurilor, zapezii, transpiratiei, prafului sau la contactul cu apa. Pe piata exista si modele de huse ermetice, subacvatice.

Husa ermetica. Este cea care iti va proteja telefonul in conditii extreme. Este foarte practica deoarece iti poate proteja si cardurile sau unele hartii de care ai nevoie in acelasi timp. Husa brat telefon. Cea mai buna idee pentru sportivi. Materialul neopren absoarbe transpiratia si mentine telefonul uscat iar husa este extrem de robusta si de lejera. Alege deci cele mai bune produse pentru protectia telefonului deoarece un smartphone reprezinta o investitie, chiar daca nu pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.