Top 5 tari de descoperit in 2019

Adori sa calatoresti si sa descoperi o multime de destinatii minunate? Cum suna lista ta pentru anul 2019? Cu siguranta ca vei incantat sau cel putim intrigat de destinatiile pe care ti le propunem aici.

Top 5 tari de descoperit in 2019

Qatar. Qatar a decis in sfarsit in acest an sa isi deschida portile intregii lumi pentru ca toata lumea sa stie mai multe despre istoria si cultura sa. In 28 martie s-a deschis aici Muzeul National. Pentru a sti si tu mai multe despre acest popor nomad care a reusit sa se dezvolte datorita pescuitului, muzeul pune la dispozitia ta opere de arta, fragmente geologice si arheologice. Deci daca esti adeptul artei si descoperirilor trebuie neaparat sa ajungi aici.

doha qatar

Japonia. Adori tot ce tine de sport, de rugby in special? In acest caz, trebuie sa stii ca aici se va tine in acest an, intre 20 septembrie – 2 noiembrie Cupa Mondiala. Dar Tara Soarelui Rasare va celebra aici si finalul domniei imparatului Akihito, care va ceda locul fiului sau, din 30 aprilie. Ocazia ideala deci a de profita de cea mai diversa tara.

Insulele Feroe. Daca adori tot ce tine de natura si de calm, atunci aceste insule vor fi cu siguranta pe placul tau. trebuie neaparat sa descoperi si tu cele mai apreciate insule de catre excursionisti, in numar de 18.

Jamaica. Jamaica este celebra pentru serile sale calde, pentru soarele si plajele sale. Dar bineinteles ca si pentru muzica reggae, cea care isi trage origginile de aici. Iar in acest an, se va imbraca in cele mai frumoase culori, in ritmul muzicii reggae. O ocazie inestimabila de a profita de cele mai frumoase locuri dar si de cea mai minunata atmosfera.

Normandia, o destinatie care nu trebuie deloc ratata in acest an. Propune o multime de descoperiri precum gastronomia, istoria si navele sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.