Top jocuri pe Facebook in 2014

Un nou top intocmai zilele trecute este cel al celor mai jucate jocuri de pe cea mai mare retea de socializare din lume, Facebook, in anul 2014. Cred ca inca va amintiti jocuri precum FarmVille care erau la moda acum cativa ani. Foarta multa lume s-a pierdut in acest joc, investind foarte multi bani doar pentru niste animale sau seminte acolo. De asemenea, acest joc a facut si multe victime, dar nu vreau sa vorbim despre acest aspect.

Top jocuri pe Facebook in 2014

Nu stiu daca stiti, dar FarmVille si-a pierdut din popularitate. In schimb, au aparut multe alte jocuri interesante care sa fure timpul utilizatorilor. La ultima numaratoare, pe Facebook sunt 1.35 de miliarde de oameni inregistrati si activi lunar. Daca stii sa faci jocuri pentru Facebook, nu mai sta, pentru ca exista un public foarte numeros care asteapta noi oportunitati. Dar, hai sa vedem care au fost cele mai bune jocuri pe Facebook in anul 2014:

1. Candy Crush Soda Saga

Cel mai accesat joc de pe Facebook are peste 10 milioane de utilizatori activi luna de luna. Nu cred ca exista persoana care sa nu fie incercat cel putin odata Candy Crush sau care sa nu se joace. Este un joc amuzant care a prins foarte multa lume si care a facut foarte multi bani in acest an. Pentru cei care nu au dispozitive destepte(smartphone, tableta, etc.) se pot juca si pe Facebook.

jocuri facebook

2. Bubble Witch 2 Saga

Un alt joc interesant care are aproape 10 milioane de accesari lunar este Bubble Witch 2 Saga.

3. Kim Kardashian: Hollywood

Kim Kardashian a fost una din vedetele care au tinut coperta tabloidelor in 2014. De asemenea, si jocul ei, Kim Kardashian: Hollywood, a prins foarte bine, avand peste 1 milion de utilizatori activi lunar.

4. SuperCity

Un alt joc care are peste 1 milion de accesari lunar, la fel ca si jocul lui Kim Kardashian.

5. League of Angels

Jocul de pe locul 5, League of Angels, are “doar” 100.000 de accesari lunar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.