Top stiluri de dans practicate

Este foarte important sa stii sa dansezi. De-a lungul vietii o sa te duci la diverse evenimente unde va trebui sa ai cateva cunostinte despre dans si despre anumite stiluri. Spre exemplu, la o nunta sau un botez se vor dansa foarte multe stiluri de dans, de la stil de petrecere pana la vals. De asemenea, si la petrecerile de reuniune sau petreceri mondene trebuie sa ai cateva cunostinte pentru a nu te face de ras. E destul de rau sa fii tipul sau tipa aceea care sta mereu jos la masa pentru ca nu stie deloc sa danseze.

Top stiluri de dans practicate

Niciodata nu este prea tarziu sa te duci la cursuri de dans. Chiar daca ai 20 de ani, 30 sau chiar mai in varsta, exista cursuri de dans specifice pentru varsta ta unde o sa inveti ce stiluri iti plac. Bineinteles, eu recomand sa invatati cel putin 2 stiluri de dans pentru ca la marea majoritate a petrecerilor se danseaza pe minim 2 stiluri. Va recomand sa mergeti la cei de la www.latino-time.ro pentru ca au foarte multe cursuri de dans pe diverse stiluri pentru toate varstele si chiar este o scoala buna. Dar, daca nu stii nimic despre dans, ar fi bine sa te uiti la urmatorul top al celor mai practicate stiluri de dans.

1. Salsa

Un dans elegant, probabil ati auzit de Salsa. Este originar din Cuba si cu siguranta l-ati vazut pe la diverse emisiuni de dans de la televizor. Cunosctul si sub numele de “dansul pasiunii”, salsa este un stil foarte pasional si fierbinte, implicand destul de multe atingeri si miscari de solduri iar barbatul este cel care conduce acest dans. Din cate am inteles, nu este foarte greu de invatat si cu siguranta o sa faceti o impresie buna la orice nunta sau petrecere alaturi de partenerul sau partenera dumneavoastra.

dans

2. Vals

Binecunoscutul vals. Un dans extrem de cunoscut, un dans de societat, pe care cu siguranta o sa il dansati la cel putin o petrecere. Este atat de cunoscut incat sansa ca la o petrecere sa fie nevoie sa dansati acest stil este foarte mare. Daca nu stiti sa dansati vals, pot sa va spun ca este un dans romantic si special si este in principal dansat de miri la nunta si de cuplurile casatorite.

3. Flamenco

Un alt dans foarte interesant si plin de pasiune este Flamenco. Venit din Spania, in general se danseaza cu ajutorul castanietelor si este un dans foarte ritmic. Nu toata lumea poate dansa Flamenco, dar cu siguranta daca veti reusi sa il invatati toata privirie vor fi pe dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.