Totul despre Starburst și casinourile online unde poate fi jucat

pariurix

Casa de pariuri online Unibet a avut la un moment dat o promoție de bun-venit prin care oferea 20 de rotiri gratuite la Starburst, unul dintre cele mai populare jocuri de tip slots.
Cred că este o strategie deșteaptă să îi întâmpini pe cei care se înregistrează pentru pariuri sportive cu un bonus care să ducă în secțiunea de cazino. Altfel, poate nu ar fi dat niciodată pe acolo. Nu avusesem niciodată curiozitatea să joc „păcănele” online, dar promoția m-a făcut să încerc.

Simți că succesul e aproape

Oricum, nu aveam ce pierde. Erau rotiri gratuite. Inspirată și alegerea jocului, care îți afișează pe ecran diamante strălucitoare de diferite forme și culori. Mirajul unui câștig „strălucitor” te face să învârți de maneta virtuală încă o dată și încă o dată. Simți că succesul e aproape.

Starburst este un joc produs de NetEntertaiment și poate fi jucat în cazinourile care colaborează cu acest producător de softuri. Ideea este să aliniezi cele 8 simboluri diferite dispuse pe trei rânduri și cinci role. Este un slot cu grafică deloc pretențioasă, dar care poate genera venituri ok pe termen lung.

Au fost raportate câștiguri frecvente

Din ce am citit prin preview-uri, au fost raportate câștiguri frecvente, dar modeste. Înainte să începi să joci, trebuie să setezi valoarea unei fise. Softul permite zece valori diferite. Funcţia Starburst™ Wild cu re-învârtiri şi câştiguri „win both ways”. Poți juca până la 10 linii de miză la diferite niveluri ale mizei şi valori ale fisei.

Butonul de învârtire porneşte jocul după ce ai ales liniile de miză, nivelul mizei şi valoarea fisei. În subsolul ecranului ai următorii indicatori:

MIZĂ – afișează miza fiecărei rotiri. Nivelul mizei este numărul de fise mizate pe linia de miză.

MIZĂ MAX – porneşte jocul la maximul liniei de miză, la cel mai mare nivel de miză şi la valoarea curentă a fiselor.

JOC AUTOMAT – porneşte automat jocul pentru numărul de runde selectat (sau se poate apăsa pe butonul AUTO).

VALOARE FISĂ – valoarea pe care o setezi pentru o fisă.

FISE – câte fise mai ai disponibile, adică suma pe care o ai în cont împărțită la valoare fisei.

Starburst este foarte ușor de jucat. Pentru a încerca să câștigăm mai mult trebuie totuși să ne documentăm puțin și să aplicăm niște principii matematice de bază, începând cu stabilirea unei strategii de money management.

Se plătește cea mai mare câștigătoare

pariurix

Combinaţiile câştigătoare şi câştigurile se acordă în funcţie de CASIERIE. Dă click pe orice simbol de pe role pe durata jocului principal pentru a vedea o mini casierie pentru respectivul simbol. Un câştig pe linia de miză în fise este egal cu valoarea afişată în CASIERIA înmulţită cu nivelul mizei. Un câştig pe linie de miză în monedă este egal cu câştigul în fise multiplicat cu valoarea fisei.

Ar trebui să mai știi că se plăteşte cea mai mare combinaţie câştigătoare de la rola cea mai din stânga spre dreapta şi/sau de la rola cea mai din dreapta spre stânga pe o linie de miză activă. Câştigurile pe linie de miză se plătesc în succesiune, fie de la stânga spre dreapta, fie de la dreapta spre stânga. Se adaugă câştigurile simultane de la diferite linii de miză.

Simbolurile Wild Starburst™

pariurix

Un feature special e reprezentat de simbolurile Starburst™ Wild, care pot să apară doar pe rolele 2, 3 și 4. Unul sau mai multe Starburst™ Wilds care apar oriunde pe rolele 2, 3 şi 4 activează funcţia Starburst™ Wild.

Pe durata funcției Starburst™ Wild, Starburst™ Wild-urile se extind pentru a acoperi toată rola și rămân pe loc în timp ce restul rolelor se re-învârtesc. Dacă apare un nou simbol Starburst™ Wild în timpul unei re-învârtiri, acesta se extinde și rămâne pe loc împreună cu eventualele simboluri Starburst™ Wild anterioare pentru o altă re-învârtire.

Funcţia Starburst™ Wild se termină când nu mai apar Starburst™ Wilds noi pe durata unei re-învârtiri. Până la 2 simboluri suplimentare Starburst™ Wild pot să apară după ce Starburst™ Wild activează o re-învârtire, declanşând 1 re-învârtire suplimentară pentru fiecare simbol Starburst™ Wild care apare, pentru un maxim de 3 re-învârtiri. Re-învârtirile se joacă la aceeaşi miză ca la runda care activează re-învârtirile.

Am câștigat câțiva lei

Prea complicat? Sincer să fiu, inițial nici nu citit regulamentul. Nu cred că înțelegeam mare lucru. Abia după ce am început să joc am fost curios să văd ce înseamnă toate aceste simboluri. În urma rotirilor gratuite, am obținut un profit de câțiva lei, care s-a transformat într-un bonus pe care a trebuit să-l rulez de mai multe ori. În caz că mă plictiseam…

Dacă vrei să afli ce trebuie să faci pentru a primi 20 de runde gratuite la jocul Starburst, citește indicațiile din acest articol:

https://pariurix.com/unibet-ofera-clientilor-noi-20-de-runde-gratuite-in-jocul-starburst-touch.html. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.