Transporturile auto, o afacere de viitor

Unul dintre cele mai bune afaceri de pe piata, sunt cele legate de transporturi. Acestea nu vor murii niciodata, fiindca tot timpul vei avea nevoie sa transporti anumite bunuri sau chiar tu sa te duci dintr-un punct in altul.
La fel ca orice business, si transporturile au avantaje si dezavantaje, unul dintre cele mai mari dezavantaje este cel legat de angajati. Se gasesc foarte greu soferi dedicati, carora le place meseria si care au grija de utilajul lor de lucru, in cazul nostru de autovehicule.
O mentenanta facuta corect si un sofer responsabil, poate mari durata de viata a unui vehicul considerabil. Fiindca vei utiliza masina zilnic, la capacitatea ei maxima, vei avea nevoie de piese auto de o calitatea foarte buna si bine inteles de un service auto cu mecanici bine instruiti si care sa fie in pas cu ultimele tehnologii. Daca deja avem o echipa de mecanici priceputi, piesele le putem comanda foarte usor de la magazinele cu piese auto online


Cele mai frecvente piese ce se strica sunt:

   • piesele legate de articulatii
   • consumabilele (lichid racire, ulei, filtre, lichid pentru sistemul de franare, etc)
   • baterii auto
   • piesele legate de sistemul de franare (placute si ferodouri)
   • cauciucurile

  Cum am spus si mai sus, durata de viata a acestor piese o poate prelungi foarte mult soferul. Daca noi angajem un “Dorel”, prin prisma faptului ca nu are pretentii la salariu, dar nici nu ii place aceasta meserie, riscam sa pierdem foarte mult, deoarece piesele pentru autoturismele dedicate expeditilor (autocamioane, autobuze) sunt foarte scumpe. Din punctul meu de vedere, mai bine angajezi un profesionist, dedicat acestui job, cu riscul ca il vei plati putin mai scump, dar vei sti ca iti va intretine masina, si vei scapa de stresul legat de problemele tehnice ale autoturismelor.

  Sper ca te-am ajutat cu ceva sfaturi in legatura cu acest business, iti doresc multa bafta in alegerea  viitoarelor afaceri!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.