Triciclete pentru copii de la BeKid

Mersul pe bicicleta este unul din cele mai importante lucruri pe care il invata un copil. Dar pentru a pregati asa cum trebuie un copil pentru iesirile in familie cu bicicleta, acesta poate sa fie initiat de la cele mai mici varste. Pentru asta, numeroasele modele de triciclete copii prezente online sunt cea mai buna alegere.

Triciclete pentru copii de la BeKid

Copilul va adora sa mearga singur si se va distra simtindu-se ca un adult. Dar tricicletele permit si controlul deplasarii sale si directia de mers, datorita manerului. Odata detasat, micul ciclist va putea controla singur directia cand va fi mai mare si se va simti sigur pe el.

triciclete

Triciclete – Bekid

Designul specific al tricicletelor, cu o roata in fata si cu doua in spate asigura siguranta copilului, o anumita stabilitate, putand astfel sa invete sa pedaleze fara sa cada sau fara sa fie dezamagit din cauza instabilitatii sau a nesigurantei. Cu alte cuvinte, cele mai frumoase si mai performante modele de triciclete copii sunt primii compagnoni pentru aventurile in deplina siguranta. In plus, sunt cele marcheaza debutul independentei.

Poti alege de exemplu modelul de tricicleta EURObabyT306E, un model modern, performant, evolutiv si foarte confortabil atat pentru parinti cat si pentru copii. Un model care se adpateaza copiilor incepand cu varsta de 1,5 ani si care poate fi folosit pana la cinci ani. Are scaun reversibil, cauciucuri gonflabil, sonerie si cosulte pentru jucarii pentru ca plimbarea pe tricicleta sa fie cea mai amuzanta experienta cu putinta.

tricicleta copii

Cei care isi doresc sa mizeze pe o tricicleta copii multifunctioanala 6 in 1, care sa imbine de minune designul modern cu performantele si confortul, pot alege un model 6 in 1 Cocolle Modi care se poate folosi inca de la 9 luni. Un desihn deosebit fata de alte modele din gama sa, cu maner telescopic ajustabil, cu un scaun ergonomi si multifunctional, care asigura atat confortul cat si distractia micutilor aventurieri.

Dar cine a spus ca tricicletele copii nu pot sa fie si amuzante sau ludice? Alege un model Chipolino Spring cu copertina care imbina de minune confortul cu un design colorat, vesel si amuzant. Iar daca mai alegi si modele cu animalute sau cu eroii Disney preferati ai copilului, poti fi sigur ca ai facut chiar cea mai buna alegere.

Fie ca alegi un model simplu, mai sofisticat sau mai amuzant, poti fi sigur ca modelele de triciclete copii pot sa satisfaca de minune toate nevoile si dorintele copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.