Trupe celebre ce ar putea veni in Romania

Umbla niste zvonuri in mediul online ca ar putea avea loc la vara 2 concerte ale unor trupe celebre, precum U2 si AC/DC. Momentan, aceste zvonuri nu sunt confirmate oficial, dar inca este timp pentru a primi o confirma despre posibilele concerte ale lor. Cu siguranta multi fani din tara a trupelor respective asteapta in raspuns pozitiv, pregatiti sa cumpere bilet pentru a particpa la concert.

U2 – posibil concert in Romania

Acest concert este aproape sigur ca va avea loc in tara noastra, probabil la Cluj Napoca, dupa anumite informatii gasite pe internet. Trupa este de mult asteptata in tara noastra, avand in vedere ca nu au cantat niciodata in Romania. In acest an, trupa va sustine mai multe concerte in Europa, asa ca sunt sanse mari sa ajunge si pe la noi.

U2 este o formatie din Irlanda, infiintata in anul 1976, avand o istorie lunga in categoria muzicii Rock. Cu 12 albume lansate, au avut vanzari de peste 150 milioane de discuri in lumea intreaga. 22 de premii Grammy au castigat, fiind o dovata a calitatii melodiilor lansate.

Godsmack

AC/DC – posibila revenire in tara

AC/DC este o trupa prea cunoscuta sa mai aiba nevoie de o lunga descriere. Stim cu totii ca are o istorie lunga in domeniul muzicii rock, fiind aparuta in 1973 in Australia. Trupa a devenit cunoscuta in toata lumea si a avut o multime de fani datorita stilului abordat de acestia si perioada in care s-au facut remarcati.

AC/DC ar putea sustine un concert in tara noastra, insa momentan pare a fi doar un zvon, dar toti asteapta nerabdatori informatiile oficiale. In concluzie, in acest an ar putea avea loc 2 mari concerte a usor trupe asteptate de toti fanii romani a muzicii lor si cu siguranta majoritatea asteapta un anunt oficial din partea unui organizator din tara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.