Un inel pentru regina inimii mele

Cu mersul ei gratios, cu mana usoara ce mi s-asaza pe frunte si alunga durerea si ingandurarea ca o bagheta magica, ea e regina vietii mele. Noaptea, cand nu o vad am cosmaruri, de aceea as vrea sa o stiu mereu langa mine, sa adormim si sa ne trezim impreuna.

Cosbuc a stiut cel mai bine ce simt cand a scris versurile:
” Si cand o vad, innebunesc;
Si cand n-o vad, ma-mbolnavesc,
Iar cand merg altii de-o petesc,
Vin popi de ma dezleaga.”
Sigur ca toti vad ce vad eu: ochii mari senini si migdalati, parul de aur, buzele dulci si rosii ca zmeura, tinuta maiestuoasa de regina si mai ales inima, inima imperiu al bunatatii.
Iata de ce, astazi dupa ce am avut cosmarul in care un strain ii punea inelul pe deget si o ducea la altar, sunt hotarat sa caut inele de logodna cu diamant pentru regina inimii mele.

Dar nu pot sa cumpar inelul pana nu verific!Cosmarul sper sa se fi terminat la trezire si totusi o sun si ii povestesc cum am visat-o mireasa.
-Si eu am visat acelasi lucru, imi spune razand! De cand astept clipa cea mare. Instictele feminine imi spun ca s-a apropiat.

Discutam mult. Ma fierbe sau in mine fierb propriile indoieli si nelinisti. Inchid grabit si o intreb daca este disponibila sa ne intalnim pe inserat. Imi raspunde ca pentru mine va fi oricand libera!
Nu trebuie sa mai pierd clipe pretioase, numai eu stiu prin ce durere am trecut azi-noapte! M-au trecut fiori reci, mi-a stat inima in loc, am vrut sa mor, dar nici asta nu se putea. Eram obligat sa stau si sa privesc cum dansa in bratele altuia…

-Tot eu ii voi pune inelul pe deget, spun cu hotarare si stiu eu de ce!
Am plasat deja comanda pe Jomaz.ro, iar inelul pentru viitoarea mea sotie, pentru regina inimii mele, este o minunatie: inel din aur alb de 14k, avand greutatea de 2.80 gr si o piatra centrala diamant cu diametrul de 4 mm, de cca 0.23 ct!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.