Under the Dome – un serial interesant

Vara fiind perioada in care marea majoritate a serialelor intra in pauza, a trebuit sa gasesc ceva la care sa ma uit. Cum filmele nu prea ma atrag, am zis sa caut cateva seriale, poate am ratat ceva in cautarile mele de pana acum. Zis si facut. Dupa cateva momente de “sapat” prin internet, am gasit un serial foarte tare, numit Under the Dome. Surprins am fost cand am vazut ca serialul are deja 3 sezoane, fiind aparut in anul 2013. Pe ImDB acest serial are nota 8, dar eu unul pot sa spun ca ar merita o nota mai mare. Ce-i drept, primul sezon a fost cel mai bun. Dupa aceea calitatea a inceput sa scada, dar nu intr-atat incat sa ma faca sa nu mai mai uit. In 3 zile am vazut primele doua sezoane, adiva 26 de episoade a 40 de minute.

Under the Dome – un serial interesant

Sezonul 3 inca se difuzeaza la televizor, ajugand la episodul 10 din 13, deci nu mai e mult si se va incheia si acest sezon. Sincer sa fiu, nu stiu ce ar putea aduce nou in urmatorul, pentru ca au cam intins putin coarda deja cu sezonul 3, dar niciodata sa nu ii subestimam pe cei care scriu aceste seriale. Dupa cum cred ca v-ati dat seama deja, este vorba despre un oras care este sub un dom. Practic, orasul Chester’s Mill este acum ca intr-un acvariu, iar locuitorii trec prin foarte multe incercari pentru a rezista si a trai. Este din ce in ce mai greu, dar ei reusesc cumva sa treaca peste diversele probe.

Under the Dome

Totusi, partea interesanta nu este aceasta, ci descoperirea modului prin care orasul a ajuns sub un dom, cum pot sa ieasa din dom si multe altele. Nu vreau sa va dau mai multe detalii pentru ca o sa va iau tot farmecul din a descoperi aceste lucruri episod cu episod cum am facut-o si eu. Va recomand acest serial, chiar este unul care te tine in priza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.