Upgrade gratis la Windows 10

Nu stiu cati dintre voi sunt la curent cu ultimele noutati, dar acum cateva zile cei de la Microsoft au tinut o conferinta in care au prezentat Windows 10 si au anuntat cateva stiri interesante. Probabil cea mai interesanta chestie este ca Windows 10 va fi gratis la upgrade pentru cei care au Windows 7 sau orice versiune de Windows 8 cu licenta. Asta inseamna ca daca in anii precedenti ati fost utilizatori fideli si ati cumparat macar o licenta de Windows, Microsoft va ofera Windows 10 gratis, pe viata. Mie mi se pare o afacere extrem de profitabila.

Upgrade gratis la Windows 10

Fie ca ati fost multumiti de Windows 7 cum a fost si restu lumii sau Windows 8 va cam dezamagit, acum nu mai trebuie sa fiti tristi. Windows 10 se anunta a fi unul dintre cele mai bune versiuni ale celor de la Microsoft de pana acum. Au cateva noutati interesante care cel putin pe mine m-au facut destul de curios si de abia astept o varianta full. Lucrurile care imi plac cel mai mult la noua versiune sunt: modul de a avea mai multe desktopuri si meniul de start, combinat intre Windows 7 si Windows 8.

Windows 10

Faptul ca poti sa adaugi mai multe desktopuri mi se pare foarte tare. Le-a luat destul de mult timp sa adauge si acest feature care pe linux este de mult timp, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Acum poti sa ai un desktop separat in care sa iti pui jocurile pe el, unul in care sa ai doar fisierele de munca si tot asa. Eu probabil asa voi face, unul unde am sa am jocurile, unul cu fisierele pentru proiectele personale iar altul pentru scoala. De asemenea, meniul de start a revenit cum il stiam in Windows 7, dar in partea lui din dreapta puteti adauga si elemente pe care le-ati vazut in Windows 8. Un fel de sa impacat si capra, si varza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.