Usher si Martin Garrix intra in lumea muzicii dance cu noua melodie

Cu ocazia YouTube Music Awards, eveniment ce a avut loc zielele trecute, Martin Garrix si Usher au lansat videoclipul noului lor single Don’t Look Down.

Usher si Martin Garrix intra in lumea muzicii dance cu noua melodie

Originar din Olanda, Martin Garrix, un tanar in varsta de doar 18 ani, are deja in fata un viitor promitator in lumea muzicii. Tanarul artist electro s-a remarcat cu primul sau single, Animals lansat in 2013. Un titlu house care a facut sa danseze intreaga planeta, titlu ce a fost folosit si intr-un spot de publicitate de cei de la Dior. Numarul unu in Regatul Unit unde a sedus peste 400.000 de fani, Animals s-a impus incetul cu incetul si in celelalte tari din Europa.

Usher and Martin Garrix

Mai apoi, Martin si-a incercat norocul cu Wizard in colaborare cu Jay Hardway, melodie la fel de bine primita in Europa. Insa, celelalte extrase de pe albumul Gold Skies nu s-au bucurat de acelasi succes. Insa, Martin nu s-a lasat descurajat de acest lucru continuand lansarea melodiilor pe piata, de data aceasta piesa aleasa fiind Don’t Look Down in colaborare cu celebrul Usher. Deoarece vrea sa se bucure de un succes imens, Martin a apelat la vocea lui Usher, o voce cunoscuta si placuta. Stilul melodiei nu este unul cu care Usher ne-a obisnuit, este un titlu dance.

Cei doi artisti nu apar in clipul piesei Don’t Look Down. In clip, un angajat al unui club de vacanta este atras ca un magnet de o clienta superba si vrea sa o cucereasca cu orice pret. Se metamorfozeaza si ii propune acesteia o partida de tenis inainte de a dansa in fata ei pe ritmurile melodiei Don’t Look Down. Pentru a o impresiona, acesta recurge la tot felul de gesturi ridicole. Vor fi eforturile sale rasplatite in cele din urma?

Ce zici, are sanse sa devina un hit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.