Vrei sa fii DJ?

Cred ca este unul din visele pe care le avem toti in copilarie, atunci cand suntem atat de mici incat nu stim exact ceea ce e aia o meserie, dar parintii tot ce intreaba ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? Toti am trecut prin asta. Cand eram mici si ne uitam la desene, eram inspirati de acolo. Voiam sa fim super-eroi, sa zburam si multe altele. Cand am mai crescut, am gasit cateva meserii adevarate, cum ar fi arhitect, doctor, avocat. Cred ca acestea 3 au fost cele mai uzuale. Bineinteles, urmate de meserii precum vedete de muzica, vedete de film si alte cele.

Vrei sa fii DJ?

O alta meserie care a fost pe buzele multora a fost cea de DJ. Multi credeau ca un DJ pune doar muzica si gata, asta e treaba lui. Adevarul e ca este mult mai greu, mai ales daca vrei sa faci o cariera frumoasa din asta, sa mixezi la mari petreceri si concerte si bineinteles ai nevoie de foarte multe accesori, cum ar fi casti USB sau altele. Nu prea sunt la curent cu ultimele produse si mixere, dar stiu ca Audio-technica AT 4050 este un condensator de studio care este destul de scump, dar in aceasta bransa toate produsele de calitate au un pret ridicat. Surprinzand fiecare nuanta a sunetului, acest gadget va poate ajuta foarte mult daca vrei sa urmati o astfel de cariera.

Produse DJ

Dupa aceea mai sunt si alte produse pe care le puteti achizitiona mai ieftin, cum ar fi microfoane wireless. Aici depinde de preferinta dumneavoastra. Cele cu fir sunt putin mai incomode dupa parerea mea, dar stiti ca nu o sa ramaneti niciodata fara baterie. In schimb, exista posibilitatea sa dati peste fir si acesta sa cada, deci cred ca riscuri aveti in ambele parti, trebuie doar sa alegeti modelul care va place mai mult si care va este mai confortabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.