WhatsApp pe PC

Inca de cand am instalat pentru prima oara WhatsApp pe smartphone am cautat si o versiune pentru PC. Din pacate pe atunci nu am gasit, dar cu timpul s-au dezvoltat si astfel de aplicatii, niciuna nefiind oficiala. Acum totul devine serios. Cei de la Facebook au decis ca e timpul sa ne dea noua, utilizatorilor, si o versiunea a aplicatiei pentru calculatoare. Cu siguranta este o decizie buna avand in vedere ca multi utilizatori asteptau si acest pas. Adevarul este ca ecranul mic si tastele inguste nu faceau vorbitul de pe telefon sa fie mai avantajos.

WhatsApp pe PC

Multi dintre voi probabil ati abandonat WhatsApp-ul la un moment dat pentru Facebook Messenger. Adevarul este ca era mai usor, avand in vedere ca puteai sa vorbesti cu prietenii de pe PC, dar si de pe telefon. Puteai sa incepi o convorbire cat timp erai afara, de pe telefon, si sa o continui de pe calculator cand ai ajuns acasa. De asemenea, foarte multa lume are acum Facebook ceea ce inseamna ca nu iti permiti sa mai uiti sau sa stergi din greseala un numar de telefon. In schimb, pentru cei care stau mai mult pe WhatsApp pentru conferinte, Facebook-ul nu e atat de bun. Intr-adevar, se pot face conferinte si acolo, dar e mult mai greu sa o urmaresti. De asemenea, impartasirea de poze e mult mai usoara pe aplicatia de pe mobil.

WhatsApp

Pasi pentru a instala WhatsApp WEB:

1. Deschide browserul Google Chrome. Daca nu il ai, te sfatuiesc sa il downloadezi pentru a putea accesa WhatsApp de pe calculator;
2. Intra pe site-ul oficial: https://web.whatsapp.com/;
3. Deschide aplicatia WhatsApp de pe telefonul mobil;
4. Intra in setari si alege WhatsApp Web;
5. Scaneaza cu ajutorul telefonului codul QR generat pe pagina web;
6. De acum poti sa vorbesti cu prietenii si apropiatii de pe WhatsApp direct de pe calculator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.