Windows 10 – facem upgrade sau nu?

Un subiect care a fost tratat de destul de multe publicatii mari din afara dar si de la noi a fost despre upgrade-ul la Windows 10 si daca se merita. Cred ca stiti deja ca in curand se va lansa o noua versiune de Windows care va fi gratuita pentru persoanele care au cumparat Windows 7 sau 8, ceea ce mi se pare un lucru foarte fain. Ba mai mult de atat, cei de la Microsoft sunt baieti de treaba si timp de un an de zile puteti sa cumparati Windows 7 sau 8 si puteti sa faceti upgrade la 10. Adica, nu cumparati direct 10, ci o versiune mai veche si faceti upgrade. Mi se pare un lucru tare misto pentru ca economisiti ceva banuti si pana la urma aveti doua versiuni. Daca nu va acomodati cu noul sistem de operare, instalati cel vechi si ati rezolvat problema.

Windows 10 – facem upgrade sau nu?

O intrebare importanta este daca acest sistem de operare este bine optimizat si daca merita sa facem upgrade de la sistemele pe care le avem acum. Ei bine, e bineinteles si o chestie de preferinte, cum a fost diferenta meniului de start dintre Windows 7 si Windows 8. Eu unul nu am facut un upgrade la 8.1 pana cand am gasit un mic software care mi-a modificat meniul de start ca la Windows 7. Din cate am inteles, Windows 10 va fi unul extrem de bun in special pentru gameri. Sistemul de operare este optimizat in asa fel incat sa fie foarte bun pentru cei care se joaca, deci cu siguranta ei vor face imediat upgrade-ul.

Windows 10

De asemenea, am vazut ca se misca destul de bine. Totusi, o mica retinere pe care o am eu este ca sistemul de operare va fi la debut, deci bugurile majore acum vor aparea. De aceea ma gandesc totusi sa astept cateva luni pana la upgrade, sa citesc pareri de la diverse useri avansati si in general opiniile oamenilor. Parerea mea? Sa asteptam si sa vedem, dar cred ca va fi o versiune buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.