Xbox One Elite – consola cu 1 TB SSHD

Microsoft duce de mult timp o lupta cu Sony pe piata consolelor. Cred ca cei mai multi dintre voi ati prins Xbox 360 si Playstation 3, dar inainte de acestea au fost si alte console. Totusi, acestea sunt cele mai reprezentativa pentru ca acestea au oferit oamenilor experiente inedite de gaming timp de foarte multi ani. Acum 2 ani cele doua mari companii au trecut la noua generatie de console, asa numitele console next-gen: Playstation 4 si Xbox One. Specificatii mai bune, spatiu mai mare, design mai futuristic si bineinteles, un pret un pic mai ridicat. La mai bine de doi ani de la lansarea consolei Xbox One, cei de la Microsoft vin cu o noutate pe piata, un fel de facelift facut consolei.

Xbox One Elite – consola cu 1 TB SSHD

In curand se va lansa sora mai mare a acestei console, numita Xbox One Elite. Dupa cum reiese si din titlu, cea mai importanta schimbare este trecerea de la un simplu HDD la un SSHD de 1 TB. Acesta o sa va faca consola mult mai rapida, iar din testele facute de cei de la Microsoft reiese ca in unele momente consola este mai rapida chiar si cu 20%(cand se deschide din sleep mode). Un alt adaos la aceasta consola este si noul controller de Xbox One care este mai ergonomic, fiind creat pe baza feedback-ului primit de la utilizatorii de Xbox One.

xbox one elite

Pretul consolei se zvoneste ca va fii undeva in jurul a 500 de euro, ceea ce mi se pare un pret destul de ok daca vine la bundle si cu un alt joc precum FIFA 16, un joc asteptat de foarte multa lume. O consola Xbox One normala, cu un HDD de 500 de GB poate ajunge si la 1.500 sau 1.600 de lei daca aveti noroc si prindeti o promotie la magazine. Saltul la Xbox One Elite se merita doar daca sunteti un gamer adevarat, care se joaca diverse jocuri si nu doar 2-3 cum fac eu. Daca aveti 2-3 jocuri preferate pe care vreti sa le jucati in liniste, cred ca merge si o simpla consola Xbox One. Probabil pretul va scadea un pic in urmatoarea perioada pentru aceasta, odata cu lansarea Xbox One Elite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.